• .

PROJEKTNA GRADNJA

Nizkoenergijski dvojček Hoče

Le kakovostna in energijsko varčna gradnja lahko danes prepriča najzahtevnejše in ekološko zavedne kupce, ki želijo zase in svojo družino ustvariti prijeten dom. Vse našteto vam ponuja Nizkoenergijski dvojček Hoče.

Penjeno steklo (Geocell) za izolacijo pod ploščo, troslojna lesena okna in fasada iz 20 centimetrov debele kamene volne so le nekatere značilnosti kvalitetnih materialov, ki bodo omogočili, da boste za ogrevanje potrebovali le 13,84 kWh/m2 toplote na leto. Za boljše počutje na 143m2 bivalne površine bodo skrbeli še toplotna črpalka, rekoperator zraka in talno gretje, hkrati pa boste upravičeni do približno 13.000 evrov subvencije s strani eko sklada.

Ker bo Nizkoenergijski dvojček Hoče zgrajen do 4. gradbene faze, si boste lahko notranjost oblikovali po lastnih željah in ustvarili ambient, ki vam bo pričaral tisto pravo čarobnost doma. Mirna lokacija, praktično cel dan obsijana s soncem in potok v neposedni bljižini, predstavlja idealen kraj za bivališče mlade družine, ki se želi naužiti narave in biti dovolj blizu mesta, da vsakdanja opravila ter poti ne bodo ovira.

Naj bodo modern design, energetska učinkovitost in udobje vaša prihodnost. To je življenje v Nizkoenergijskem dvojču Hoče.